Afvoer probleem

Wat te doen als de gootsteen in je restaurant verstopt is?

Geplaatst op

De kans is groot dat je ooit al eens te maken hebt gehad met een vervelende verstopping in jouw woning. Echter, sinds een aantal jaar kiezen steeds meer mensen ervoor om deze verstopping te laten verhelpen door een expert, terwijl dit eigenlijk niet nodig is. Dit is natuurlijk ontzettend zonde van het geld en daarnaast worden de werkzaamheden in een aantal gevallen niet netjes uitgevoerd. Heb jij momenteel ook last van een verstopping in jouw restaurant? Dan kun je de volgende acties ondernemen om de verstopping te verhelpen.

Spoel kokend water door de leiding

Wanneer je last hebt van een verstopping is het verstandig om kokend water door de leiding te spoelen. In een aantal gevallen kan dit er namelijk voor zorgen dat de leiding niet meer verstopt. Dit komt doordat de leiding vol kan zitten met vet. Als dit bij jou het geval is, kun je het vet veranderen in een vloeistof door middel van het kokende water.

Nieuwe apparatuur kopen

Naast dat je de leiding kunt ontstoppen door middel van kokend water, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de leiding te ontstoppen door middel van de juiste apparatuur. Je kunt deze horeca apparatuur kopen bij allerlei verschillende horeca groothandels. Echter, het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat je de verschillende keurmerken goed in de gaten houdt. Daarnaast is het verstandig om enkel voor de bekendere merken te kiezen. In de meeste gevallen zijn deze merken stukken betrouwbaarder.

Een ouderwetse ontstopper

Mocht je haast hebben bij het ontstoppen van de leiding, dan kun je er voor kiezen om een ouderwetse ontstopper te gebruiken. In veel gevallen zal een ontstopper ervoor zorgen dat de verstopping snel verholpen is. Tenminste, als de verstopping is ontstaan door vaste deeltjes in het riool.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van tips en tricks om je afvoer in orde te houden.

Contactgegevens

Via info @afvoer-probleem.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden