Afvoer probleem

Hoe Verbeter je de Beveiliging van je Schuifpui

Geplaatst op

Over het algemeen is de beveiliging van een schuifpui niet erg betrouwbaar van zichzelf. Dit betekend dat je extra maatregelen moet nemen om de schuifpui veiliger te maken. Eén methode dat goed van pas komt is de beveiligingsstrip. Voor mensen gebruiken eenvoudige middelen om de deur te blokkeren zoals afgebroken bezems zodat er niemand kan binnenkomen zonder eerst dat stuk bezem weg te halen. Dit lijkt op omgekeerd denken, maar onderzoek toont aan dat zes van de tien inbraken plaats vinden via de achterdeur ingang. Onderzoeken tonen verder aan dat drie van de tien inbraken geen brute kracht nodig hadden doordat de inbrekers gewoon een raam openen of een deur en ontsnappen.

De meeste inbrekers houden er niet van om glas te breken vanwege de herrie en de kans dat er DNA sporen achter blijven, dus door het plaatsen van een beveiligingsstrip om de beveiliging van het deur slot aan te vullen is echt nodig. Schuifpuien kunnen ook beter worden beveiligd door de originele sloten van de deuren te vervangen. Deze sloten zijn vaak gemaakt van broos materiaal wat makkelijk breekt onder druk. Door deze te vervangen door additionele en zichtbare sloten zorg je er voor dat er betere beveiliging in huis is. Zulke sloten kunnen ook worden geïntegreerd in de beveiligingsstrip als extra beveiligingsmaatregel.

Het is ook aan te raden om voor een systeem te kiezen dat voorkomt dat dieven de deur kunnen optillen uit zijn rails. Voor extra veiligheid raden experts aan om zichtbare beveiligingsmaatregelen te treffen om de schuifpuien mee te beveiligen. De hoofdgedachte hier achter is dat inbrekers mogelijk de moeite niet willen nemen waardoor de kans op schade aan het huis beperkt wordt. Dit is beter dan vergelijkbare systemen als nachtsloten in de deur plaatsen. De zichtbare sloten zijn ook goedkoper en makkelijker te gebruiken.

Wanneer je op zoek bent naar methodes om de schuifpui te beveiligen, is het ook belangrijk dat je je eigen veiligheid in de gaten houdt. Dit betekend dat je een systeem moet uitzoeken waardoor je makkelijk naar binnen kunt, maar ook er weer uit in geval van nood.. Met de extra sleutels heb je uiteraard een sleutel nodig om de deur mee te kunnen openen. In dit geval is het aan te raden om een speciale bewaarplaats voor de sleutels te hebben in de buurt van de deur, maar uit het zicht. Hierdoor zul je geen problemen ondervinden wanneer de noodzaak er is om snel het huis te verlaten.

Voor meer suggesties over hoe je een inbraak kan vermijden, bezoek onze website – https://www.locksecure.nl/slotenmaker-dordrecht

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van tips en tricks om je afvoer in orde te houden.

Contactgegevens

Via info @afvoer-probleem.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden