Afvoer probleem

Het mooie van gietvloeren verklaard

Geplaatst op

De industriële stijl is bijzonder populair en dit komt omdat deze zo rustgevend is. Ook de Scandinavische en een minimalistische stijl doen het goed tegenwoordig. We willen gewoon lekker tot rust komen in onze eigen woning. Er is al genoeg hectiek en toestanden in de wereld. Een woonkamer helemaal zen inrichten doe je met een goede basis, namelijk de gietvloer. In deze blog nemen we met je door wat de verschillende voordelen van gietvloeren zijn. Lees snel verder en laat je inspireren!

Een eenvoudige looks

Gietvloeren zijn geliefd vanwege hun eenvoudige looks. Juist hierdoor passen ze veel beter dan andere vloeren bij de verschillende moderne woonstijlen. Je ziet toch heel vaak dat bijvoorbeeld in de Scandinavische stijl een witte gietvloer gekozen is, waar bovenop alle leuke minimalistische meubeltjes en dierlijke attributen te zien zijn? Het is juist vanwege het feit dat de gietvloer niet zo opvalt, maakt dat hij de basis vormt van de moderne woonstijlen van tegenwoordig. Want ook de minimalistische stijl of de industriële stijl past prachtig bij deze vloer.

Oorsprong van de gietvloer 

Het is nog niet zolang dat de gietvloer in onze huizen te vinden is. Oorspronkelijk komt deze vloer uit de fabrieken en ziekenhuizen. Daarin heeft deze vloer zich bewezen zeer slijtvast te zijn en bestand tegen extreme omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan zeer zware belasting of bestendigheid tegen vocht en zuur. Zo heftig zal het er bij jullie thuis natuurlijk niet aan toe gaan, alleen het is wel erg fijn om te weten dat de gietvloer er tegen kan. Dan vallen die rauschende kinderen ook nog wel mee!

Wil je meer weten over de toepassing van verschillende gietvloeren bij jou thuis, dan is het slim om eventjes contact op te nemen met sensovloeren.nl, deze experts weten precies wat het beste voor jouw situatie is. Natuurlijk denken ze graag met je mee over hoe jij je ideale woonconcept kunt verwezenlijken.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van tips en tricks om je afvoer in orde te houden.

Contactgegevens

Via info @afvoer-probleem.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden