Afvoer probleem

Een boxspring die elektrisch is

Geplaatst op

Heerlijk in bed vertoeven. Iedereen kent wel dat gevoel dat je na een lange dag hard werken, studeren of met iets anders bezig te zijn geweest, je terug trekt naar de slaapkamer. Daar staat jouw bed op je te wachten. Als een oude vriend begroet die je elke avond weer. Het is eigenlijk voor een tweede keer thuiskomen. Maar wat als deze hele ervaring nog beter kan? Je hebt al een goed matras, een fijn kussen en een dekbed waar de temperatuur altijd perfect is. Maar kies je voor een elektrische boxspring, dan is de ervaring toch echt wel even anders.

Een elektrische boxspring is een ware toevoeging

Een bed is allang niet meer om enkel op te slapen. Tegenwoordig worden er volledige films en series vanuit gekeken, wordt er gegamed in bed of in sommige gevallen zelfs gewerkt met de laptop op schoot. Het kan allemaal en is de normaalste zaak van de wereld geworden.

Het gebeurt alleen wel vaak dat je in een ongemakkelijke houding gaat liggen of zitten om dit allemaal te kunnen. Na een tijdje krijg je al last van een stijve nek doordat je in een verkeerde hoek kijkt of een lamme arme omdat je er steeds op ligt. Met een elektrische boxspring ben je hier vanaf, omdat je het bed zo kunt verstellen als jij wilt. Dit doe je allemaal vanuit het comfort van je bed. Het is niet nodig om op te staan en het bed handmatig te verstellen. Slechts met een druk op de knop laat je ieder deel individueel van elkaar bewegen, om de ideale zit of lighouding te creëren. Ook ’s nachts zal je beleven dat je beter ligt, puur doordat je een voor jou perfecte houding kunt aannemen.

Ook voor mensen met beperkingen

Wellicht heb je last van rugklachten of andere klachten waardoor het in en uitkomen van het bed voor jou een ware opgave is. Een elektrisch verstelbare boxspring is dan ook voor jou een ware uitkomst. Opstaan wordt hierdoor namelijk veel gemakkelijker dan voorheen.

Met een elektrische boxspring kun je namelijk eenvoudig de rugleuning van het bed verstellen. Doordat je deze vrijwel helemaal rechtop kun zetten, hoef je niet zelf deze beweging uit te voeren. Vanuit de zittende positie wordt het veel gemakkelijker om uit bed te stappen. Wanneer je de optie hebt om het bed iets te verlagen, wordt het in bed komen ook veel gemakkelijker. Kortom een elektrische boxspring is geschikt voor iedereen die hun eigen leven wat makkelijker wilt maken.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van tips en tricks om je afvoer in orde te houden.

Contactgegevens

Via info @afvoer-probleem.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden