Afvoer probleem

De beste badkamertegels voor jouw badkamer

Geplaatst op

Badkamers zijn een van de moeilijkste delen om te bedenken hoe je het geheel gaat samenstellen en indelen. Hun grootte en doorgaans vochtige omstandigheden bepalen het soort materialen en ontwerpen dat kan worden gebruikt. Op dit moment kunnen, naast natuurlijke materialen en dankzij de innovatie in keramische technologie, allerlei soorten oppervlakken worden gereproduceerd die de badkamer een hoge functionaliteit en comfort bieden, zonder daarbij een aantrekkelijke originele esthetiek uit het oog te verliezen.

Keramische wandtegels met natuurlijk houteffect

Het gebruik van hout in ruimtes die zo delicaat zijn als de badkamer, is mogelijk dankzij de innovatie in porseleinen badkamertegels. Delen die geïnspireerd zijn op natuurlijk hout dat de warmte en rust van een spa biedt, zonder de keramische weerstand tegen water en vocht en het eenvoudige onderhoud op te geven.

Natuurlijk keramisch behang

Het bekleden van de wanden met een uiterst resistent en schoon behang is tegenwoordig ook mogelijk dankzij een bepaalde soort wandtegel. Deze krijgt een papierstructuur door middel van lichte horizontale tinten in grijs die op een oppervlak in wit, in een glanzende afwerking, overlappen.

Cement afwerking bekledingen

De ruwe, ongepolijste afwerking van cement is het prominente kenmerk van bepaalde tegels van het merk Venis. Dit is het ideale ontwerp voor ruimtes waarin een industriële sfeer en minimalistische uitstraling wordt gezocht. Deze bevinden zicht doorgaans in een wat hogere prijsklasse.

Mozaïeken vol materiële essentie

L’Antic Colonial, de firma die gespecialiseerd is in natuurlijke materialen, biedt prachtige stukken zoals mozaïeken van natuursteen, glas en aluminium. Elementen die perfect voldoen aan de normen van de badkamer en decoratieve oplossingen bieden. Geometrische tegels van geëmailleerde vulkanische steen; of een stuk organische natuur dat door zijn blauwachtige tinten en geglazuurde samenstelling de ruimte een hoger visueel bereik en helderheid geeft. Essentiële aspecten in die compacte badkamers die weinig ruimte en helderheid hebben.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van tips en tricks om je afvoer in orde te houden.

Contactgegevens

Via info @afvoer-probleem.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden