Afvoer probleem

6 voordelen van plisségordijnen opgesomd

Geplaatst op

Ben je op zoek naar de juiste raamdecoratie voor je woning? Soms kan dit een lastige klus zijn. Wij geven je zes voordelen van het plisségordijn!

Voordeel 1: Flexibel

Plisségordijnen zijn erg flexibel in te zitten als het om raamdecoratie gaat. In vrijwel alle ruimtes kunnen ze goed van pas komen. In de slaapkamer of zolderkamer zijn ze te verkrijgen met een verduisterende voering, waardoor je heerlijk door kunt slapen. Ook in de badkamer kies je voor plissé, hang ze alleen wel na het douchen even uit zodat ze kunnen drogen.

Voordeel 2: Verschillende uitvoeringen

Een ander voordeel van plisségordijnen is dat ze in veel verschillende uitvoeringen te verkrijgen zijn. De top down variant kan van boven naar beneden worden uitgeschoven. Als je voor de top down bottom up variant gaat, kun je zelfs twee kanten op bewegen, ideaal dus voor invloed op de privacy en lichtinval!

Voordeel 3: Op maat gemaakt

Heb je een raam waarbij de standaardmaten niet voldoen? Geen probleem! Plisségordijnen van Veneta.com worden op maat gemaakt en zijn daarnaast te verkrijgen in allerlei diverse kleuren.

Voordeel 4: Isolerend

Waarschijnlijk heb je hier niet bij stilgestaan, maar plisségordijnen hebben ook een isolerende functie. Door de unieke honingraatstructuur blijft het in de zomer binnen lekker koel en houd je in de winter de kou juist buiten. Ook zorgt de stilstaande luchtlaag tussen de dubbele plissé voor geluiddemping, ideaal dus!

Voordeel 5: Simpele montage

Plisségordijnen zijn gemakkelijk te monteren en daarnaast is het mogelijk ze met klemsteunen te bevestigen zodat er niet geboord hoeft te worden. Deze optie is perfect voor in nieuwbouwwoningen, waar kunststof of aluminium kozijnen veel voorkomen.

Voordeel 6: In alle stijlen

Doordat een plisségordijn erg veelzijdig en in veel varianten te verkrijgen is, past het in vrijwel ieder interieur en woonstijl. In combinatie met gordijnen creëer je enorm veel sfeer.

Ben jij al enthousiast geraakt over deze raamdecoratie van Veneta.com? Veel succes met het maken van een keuze!

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van tips en tricks om je afvoer in orde te houden.

Contactgegevens

Via info @afvoer-probleem.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden